Op zoek naar een stukadoor in Westland?

Zoekt u een goede stukadoor in Westland? Stucadoorsbedrijf P. Hazelhorst in Den Haag voert sinds 2005 stucwerk zoals wandafwerking, plafondafwerking en sierpleisters uit in de randstad, Westland en omstreken. In deze periode slaagden we erin een uiterst tevreden klantenkring op te bouwen. Tot onze opdrachtgevers mogen wij zowel particulieren als aannemers rekenen. De projecten die wij uitvoeren laten overtuigend zien tot welke prachtige resultaten een mooi stukje vakwerk en specialisme kan leiden. Onder het motto “afspraak is afspraak” voegen wij bovendien een hoge betrouwbaarheid toe. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Wij voeren elk project uit onder de garantie van de NOA (Nederlandse ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven).

Stucwerk voor nieuwbouwprojecten

Bouw- of aannemingsbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare stukadoor zijn bij P. Hazelhorst aan het juiste adres. Door onze compacte organisatie zijn de lijnen kort en worden afspraken direct gemaakt.

Onderhoud

Onderhouden is uiteraard beter dan repareren. Wij voeren tevens het nodige onderhoud aan uw woning of bedrijfspand voor u uit. De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid.

Woning verkopen?

U wilt snel uw woning verkopen? Schakel ons dan in. Wij bieden een speciale service voor particulieren. Wij als stukadoorsbedrijf zorgen ervoor dat uw huis weer strak en stijlvol wordt. Met deze verkoopstyling (denk aan stucen, witten en sausen) maken wij uw woning weer als nieuw.

Gelooft u ook dat goede stukadoor het verschil kunnen maken voor uw woning of bedrijf? Kies dan voor een professionele stukadoor van Stucadoorsbedrijf P. Hazelhorst. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

spachtelputz

Onze Projecten

Recente opdrachten

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.